Kartal, İstanbul, Türkiye 0216 575 47 78 satis@esnsistem.com

Saha Servis Yönetimi

Blog Servis Programı

Saha Servis Yönetimi

Sektöre başladığımız ilk yıllarda teknik servis programlarının kullanım şekli oldukça farklıydı. Genellikle masaüstü olarak kullanılan servis programları lokal server üzerinde tutulan, gelen arızaların sisteme kayıt edilmesinden sonra teknisyene bir dosya halinde verilen ve verilen servis fişlerinin tekrar iş tamamlandığında sisteme girilmesiyle son bulan sistemlerdi.

İnternet ve özellikle mobil cihazların yaygınlaşmasıyla birlikte teknik servis programlarında tercihler online web tabanlı servis programlarına doğru kaymaya başladı. Özellikle internet bulunan telefon veya tabletlerle birlikte mobil servis programları kullanımı hızla arttı. Masaüstü programlara nazaran birçok artısı bulunan programlar firmalar tarafından kabul gördü.

  • Teknisyene iş yönlendirilebilir
  • Teknisyen sahadan iş kapatabilir
  • Resim ekleyebilir
  • Dijital form oluşturabilir
  • Müşteri imzası alabilir
  • Müşteri ve cihaz geçmişini görebilir

Öncelikle saha servis yönetimi size zaman kazandırır. Maliyetlerinizi azaltır. Verimli çalışılmasını ve kaynak planlaması yapmanızı sağlar. Merkezden sahaya yönlendirilen işler telefon veya sözel olarak değil direkt telefona yönlendirilerek sağlanır. Yönlendirme esnasında teknisyenlere bildirim gönderilebilir. Servis fişi sahada kapatılır. Sahada kapatılan iş merkezde anlık olarak görüntülenebilir.

Adres

Çitlembik Sokak Polat Plaza No:6 D:15 Kartal İstanbul

satis@esnsistem.com

0216 575 47 78

0216 575 47 80

0553 231 16 88

© Servis Programı. Tüm Hakları Saklıdır. Designed by Esn Sistem